Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

A legjobb magyar márkák egyike.

A Fonó Budai Zeneház 2019-ben ismét elnyerte a MagyarBrands díjat, Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában. A Magyar Brands program olyan magyar vonatkozású márkákat díjaz tizedik éve, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői hazánkban – és közülük nagyon sokan, így a Fonó – hazánkon kívül is. A Program kiválasztási folyamata rendkívül összetett: pénzügyi adatok, valamint fogyasztók és független szakértők értékítélete alapján választják ki a díjazottakat. A Fonót eddig 2015-ben, majd 2018-ban díjazta a Magyar Brands program, 2019-ben harmadik alkalommal kapták meg a rangos elismerést.

A MagyarBrands Szakértői Bizottsága három alap szempontot értékel a jelölt márkák esetében: az identitás, mely a márka kötődését jelenti az országhoz; a reputáció, ami a márka elismertségét figyeli a fogyasztók körében; a márkaépítés szempont pedig a legjobb hazai márkaépítési gyakorlatokat vizsgálja. A „Kiváló Fogyasztói Márka” esetében a három kiválasztási szempont bővül még a tradíció, az ismertség és a kedveltség szempontjaival.

Ossza meg az információt!

Title

November 16-17-én Siófokon évadzárót ünnepelnek a 16. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaratonon

 
 
 

Aki a siófoki utcákon és a Balaton parton szeretné teljesíteni a klasszikus maratoni távot, de a 42 kilométer egyben való teljesítéséhez még nem felkészült, az most 1 vagy 2 nap alatt 2 vagy 3 szakaszban teheti meg ezt.

A rendezők szombat estére is különlegességgel készülnek. A Hotel Magisterben este 7 órától az Idei Spartathlon női és férfi győztesével Maráz Zsuzsival és Bódis Tamással a verseny 8. helyezettje Simonyi Balázs ultrafutó-filmrendező beszélget majd. 

 
 
 

Eseményinformáció

 
 
 

Időpont:  2019. november 16-17.
Rajt/cél helyszíne: Siófok, Petőfi sétány 32. előtt

Rajtok:

szombat 10:00 - harmadmaraton (14,065 km)

szombat 12:30 - félmaraton (21,097 km)

szombat 15:30 - gamer futam (1024 m)

szombat 16:00 - hatodmaraton (7,032 km)

vasárnap 10:00- félmaraton (21,097 km)

További információk a versennyel kapcsolatban: www.futanet.hu

Ossza meg az információt!