Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

November 23-án szombaton tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre az ország legfittebb napja a DECATHLON FittAréna.

Több ezres közönséget 4000 m2 alapterületű Fitnesz Park és ÉletmódExpo várja, illetve 150 fellépővel zajlanak majd a legújabb trendeket is bemutató órák. 

Az eseményen többek között fellép (a teljesség igénye nélkül): 

Katus Attila, Tatarek Rezső, Körtvélyessy Ákos- Laczkó Attila, Béres Alexandra, Péntek Enikő, Sifi & Kangoo Team, Lőrincz Ernő és Cseh-Szakál Tibor, Bánkuti Gabi, Borsos Peti, Czégel Erika.

Idén is rekordkísérletre készülünk Bánkúti Gabriella vezetésével. 

200 girja, azaz kettlebell golyóval várunk mindenkit  a 14. Decathlon Fittaréna rendezvényén a küzdősport teremben, ahol magyar rekordot fogunk felállítani a legtöbben egyszerre  kettlebellező kategóriában. Célunk, hogy ezt a tradicionális orosz eszközt megismertessük minél több emberrel. Alap gyakorlatokat fogunk végezni alapos mobilizációs bemelegítés után. Így mindenki megtalálja a számítását és belekóstolhat a spartan girja világába.

 

További információk és a részletes program megtalálható a rendezvény hivatalos oldalán:
fittarena.hu

Helyszín:
BOK csarnok, (volt SYMA) Sport- és Rendezvényközpont (Budapest XIV., Dózsa Gy. út 1.)


Program:
Az első program 9.30-kor, az utolsó 15.20-kor kezdődik.

Ossza meg az információt!

Kerületi Újság a Facebookon - Kövessen minket!

A Budapest rovat további hírei

A pénzügyi és a gépkezelő szakmák vezetik a népszerűségi listát a Centrum Oktatóközpont felmérése alapján.
A színházi tao megszűnése úgy látszik nem sokban befolyásolja a Budapesti Showszínház életét: egyre több és egyre jelentősebb előadásokkal jelentkeznek a hazai színházi palettán.
Ismét valódi közösségi térré, hangulatos, színpompás forgataggá és kulturális programok színhelyévé változott a Városháza parkja az Advent Budapesten téli fesztivál és karácsonyi vásár idejére.
A régi kedvencekkel és több új sztárfellépővel is találkozhatnak az idén a Seniorplus Expo látogatói a megszokott helyszínen, a budapesti BOK (volt SYMA) Konferencia- és Rendezvényközpontban 2019....
A vásárban rengeteg kézműves és egyéb ajándéktárgyat, kézműves élelmiszereket, és sokféle forró téli finomságot kóstolhatnak a kedves érdeklődők.
MINTAMARATON Az építészettől a textilművészeten át a képzőművészetig A Mintázat és dekoráció című kiállításhoz kapcsolódó pályázatra jelentkezett alkotók prezentációja A múzeumban októberben nyílt...
Pál Zoltán 28 évesen már több sikeres vállalkozás felfuttatásán van túl.
A Hajós-Bajai borvidék számos hungarikumnak számító nedű hazája, minden cseppje igazi történelmet rejt.
Húszmillió forint ma egyáltalán nem számít jelentős összegnek a fővárosi ingatlanpiacon, de némi kockázatvállalással, akár nagyon jó üzletet is lehet realizálni.
Az Amadinda és a Muzsikás együttes zenei együttműködése öt éve tart.

A címlapról ajánljuk

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

hirdetés

Szolgáltatások Budapesten

Olvasói blogok

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Könyvajánló

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó